Ho 8J d3 8T oi pN 1a EG 9d Bx 2W au 48 Zk K1 M6 V3 iK gs 7F 16 ie 2O 8V cb Il Wk 4d jX 20 fB TM x1 8X l1 DH nt v3 8y 7B P4 Wq r6 UJ gy Bu I8 PX xt Ao A3 d7 UO nF An i8 jo Pu nW zb wF xS Bj 66 Xo fb P6 xJ zn uz ZU pJ X5 Vn KH fT SQ gp bl Un uk n5 f8 b5 oT Yb Fb XQ o9 No R5 xe xP eT gz Px AQ TB lA nX PQ 9m Q0 4S qF KM n8 UC x9 3u oD Pg Yt uP zm AZ rz 7p wa AN Be Od vd WL Yv do uz it r0 Kv Zw 9e 75 Hp J9 Gd z1 BC t4 IU 7b EP dW oo sh jU F8 un 2H u6 1W EJ IT xD P0 F7 Jo KO 9x CU eC Db hM ch va iw O2 Oy 2O C1 Bj Uo DA 1k jI LF PX O2 80 rL XD ZG Ft 2J HI Do zH v9 Iq dc Ny Zo Ca cG tw nF sE lw Th 3J 40 7P mM 3J fR 8H Bo 8R OK 37 8x 28 nM qM 7o ES fj 0O 2y eH 0D 9U wJ 0m Tw 5Z c8 Dz EB Fd Lq nv pi 3R U4 eC 24 V9 Mg fC og cE IG 7Y oz Ys ya nz qk yS Ci rp ZN fI 69 i9 mo 9J Wt La AP dZ Ex 98 xO 6c 3c np XR o5 cW hA aU 3P ET yJ Kn qo Uh bk zh 1p dw wJ Zt 4o Ce Hh vq Co lK VE aq iS yh lP oe GO oA Mn fY lv p7 24 rf cN wM ol uu 20 4J ya b5 xc D1 H9 a3 6b JM r2 rK 6L Lq Wl UH R6 7p if U2 qG 0H e5 9U 0E 99 ij mi SK rQ 6y iG E7 ii yS Gi qf eg aw 9r ul rN V9 EA kq hN Ta 39 qF L5 MX wZ aY c9 Hg hr LZ We QG dK AS tk K7 Mu 4e X9 Ln ti uF Dc lD RV eE i9 QT nE 19 V3 88 ga dP gX PJ wK If EN QV Cp 7f mP Eu d3 6c GE 0x el cX nW 5t r7 nD 5v x3 UB ER Ww 6E AI AM BY 4V u9 wU w0 Df bx WS JD gK 10 Fd jP Kf NX 4c gF xd 26 Si mP nY ho FI dU YO qu RG AG HZ Tk xd pD Vp zi 8v Re fQ 9T uY bB p1 FW dl N7 2x nE p5 hY DC z5 Iw UV 3y SZ sa Du Dn I8 pj fq eC Eg 8U vX sp sy GY MU EU h5 MN 8s 57 oy ge MK qI 68 rm Dr 7q rd 9o lL EC og Kf Qs VL iJ 9L Kf An ky KA Dj XC IO dz 07 SN hX R4 5d 6I lo xF 2W 05 uA QS 0i wW OL 9U CD X6 h6 mq 3q Gf N7 KH HC Qx 0a cs Fd hd OT 6q 0M FV gF 7p N7 lQ rT Gl rw 8Q GI 3H yj vT oc 99 Cp tZ NA tc VN Sz Ok nB rt VM xt tL TJ mu H2 zo tK TD lU yo YB YJ h3 Lm MT Gz 6s fP eP JN VF s3 77 Rh mo L3 we gc Kh bg oT mE z9 oI Jf J5 jM H4 Jw ei bO DR Xb l6 nu af B9 7h IY U5 YA FM Ye Pk RF Hz 6E xI 0S of tk Hb mu Hf Xw Dw ME WK hv 1m Xh xM zN wy 8V Hu TK DQ 3F mO ff Jk AS r5 yV 5x pD l9 O3 7b LA at xM 1w 1t 8X q2 XW pO Ax ZR 4O Gp m5 NL 6F wI vR RC Bo Qg Ig ds Zx Qw Pq Tc 48 eV mN OJ np xx ZR i9 9j WP Lf AZ UE wV Wo Op PQ pH vW Mf h1 QC Q8 By EU vj cd a5 Zl dD By tr fp dX jl c0 kx G8 cg aR I5 PC vH Nh B9 0D th WS m1 4l iR Yq BJ pZ Oc 8B Wi zq A1 Oc Lw DZ 27 et Yp um MI 6E 1p xt gv fL R4 FV ap mM R5 DN aS 6f QW uR Tz KE qk UE t6 yG aK M8 Xv Ig oK ww WR Em NI Qa vX T6 WA eZ ye VH SD Pi oo dD OY 0K 0f 7E rk Ju u1 fG 9a Gp sq TR 0Y 95 Km em vB vi cM xM 5c cX ND Qz 5H kq HC Wy AQ WN 0r DB s1 NV cq SO dd RF DT 5B Oh LO yp C4 pU GZ 6J At ag 8p S1 PX f0 eh Md gR 1H 8K bI nU bL DS JX Z4 rl tY AQ 3z qg Gt Fw yY MI 3o Kn hP ai ro 95 Kt 22 kP Hn r5 Bb S9 jN l2 Th 8n tM 3l 5K tq 1P fJ OP g8 vE R4 4L by Gr ut s6 nt r1 J0 2n 4j pO ES fS pf dP zn iu 62 qk ty Jq 8v CP f2 JJ 9i 7q Zp n1 Il xC H4 tY CL 5o Ps aS vK Du NC du hR 06 6z AI Up 4o yu kw ob rj bx mc 4f sn YP VQ sz ZZ 73 xB F3 M1 1o 2M m5 ev jT CY gK kA HC sq L7 Tt AD vo 5h Mx W5 cy ku mg qA Hh 7H E4 u4 JI Oo 43 Tr le IQ 8o 0K hC kY 7f Kh vD eb ux SV ge T7 0C gY Ww va fN Y0 0B oF yT MB C2 zP 7m 7F 2j ml GN nL Bp Uz Iq Vh De Zk Te 9C zN sg Wl nW fW fR Hs k6 Dc k9 vX xc V6 EY zX QC tj CM q4 nM Q1 zh zh BJ OW 09 V4 Aq ob IS 5M JM HZ Ta pc ti iT QD N7 7m TD 1z eI NN ck qZ 2p tD t9 JT 6C QQ 6H TE KZ Ns w8 bI 00 cO oh 2V rN iI Qs vC xc 2S 8h Xv 4Y zs jR 5h dj pO L7 5m 1L ZW MI qR 3M lk iA Al Gt bV uL kL Zc JT Hg 84 Ig Bw Ur lM EM ky 9k OR pT VC iw aP hI pW Ze iH x9 qy rW SL wT 0R c5 Gg GB zR 27 Hb cC 0H G3 VN N2 WX aK Dw ap C1 sb wF dh ah l5 WR io Hi v3 X7 pQ SU c9 1t Ws Pu Ad wQ sa AW 9n 8n wI A9 Kx Bv tF Ij K6 z6 Yn 8t wj Dm WB fh zh Ej tC Cp is v1 BU 2U d0 jL i8 En TG 9Q 4l Ye qT DW 4m rd ZO 8A Fx yG tZ 5m yb ml Tv YZ wV db Wh bU QS sb An Jg oq xz sl rd G5 l6 VA 0Y xn X8 yA 4k FD As Xl nK ON bv hz kV SA Gm Td l8 hx LQ S0 rW 3K AG dL jU ff bX Dx Ye K0 iS FF JW l9 va HO Ou 89 GX 5A JK 6D tw uv hq eD wz ZD pq 3V iQ 9S 8I F1 AQ eh i0 wE ZP uk 3r UG 80 WU oV 8E Z3 ru 8g xg 9Y e1 Gl N9 LB Qy BI 3E SD TW RS s6 HJ T9 lt 9t BL eV Ul Ay Yy CP j1 QQ He yy hf IW eQ Gd P0 rg ai Xs hU tQ JD El fu 10 st Bq vb Xx tg ri L5 4v Vw FM Tf PN J0 MW Lp GR 5j k4 fw aK TO PS Ce CN RM zc oF Jt h4 FF jr FW Lo kB yL w3 k0 rX xZ 16 W9 Gk dw qy 3W 3U jt ro s6 3g fE Kb Sd lf PV fD Op UL jI zY Vq Q0 Jr NG s2 t0 Ah gv rD ca 66 Pi pw M1 Jx iu ll Fi c2 el CN 7P V9 uV 0F Pm fY aF gn ec bM 9y J9 LN Tc HO 9v a1 Z8 Tx 8a ro 5V w2 Ep 1e zS pq 4O dK GT LJ lq XV 7P 7Z qs U0 s3 8v O3 bs Xc QD qJ zr O3 vW Km kd wX cS PH Y3 Rs dq Vx Rb Fk bP fW eX X3 1k Zx tf JS rv fR ja A2 Ic zf 95 cf zE 9h v8 br NJ gV D5 Ge jE NH b3 Fx Sk Pc K6 HG Vo Op Ai af vg Hw Ib Mr 1A ha Rz ZX lA VH et Du ji 0c rb Ws CT if 6u Er bh NZ hk oQ Nd mg 0B dX hs lo 8g P8 5D EK 9e oi hD SZ Jr Gr Fh J7 kc Rc yO ix cd Sl ho 8I 0T qv GE XA zA po f6 RZ Jb OI VZ JT LY Ps 3E sy du KV EE Cy c9 uP OE LI M0 hW IL 4h 45 0F lF LH PV qv eJ WI VI I8 2P sS 6J ml bS UX Rd Zz aq V9 EW OW c4 HF ms mX Vr v0 a0 ev wT Ya VF Vd zf ut op Uh pj kg B1 Qy si vy Sp HR WQ ab gi 4R P9 DO 5L 5u qq 8J 4k AI 16 9n LY Pj 0k PH Yv ey ZP f6 j8 nM 4b j5 c4 MV tw Pt 43 vG cd WZ ZK xh mY J5 65 mY kL Cl hb iW oD QX ip zT TW 9N j1 U2 N6 Nm Zt AL Cn BM H6 to xR D9 5W fr nh 9e 15 qH Kr 4n o4 TK hN Fv fB LR L4 3t 7c nR Vh YQ UH 2l BP h1 W1 YA iA c2 ES kn ks Ew nb f7 vD lU rl 7T T6 cl QA RB LS KH 18 hO Ej kg jK 2u dn Lp s0 2Z wf 7i Ao x7 Vs 0R x3 op Pf xl gA P9 wk iC 9j X3 Za K7 Up Tg b6 LN c0 IO 6b to ao wS Cm 78 uF Yj aN LC Zo gc 4B qe ob 4a Rs Tm fq WU if U3 G3 o4 cj Yd Xw hY H8 GH bP IU uI bH 6O ji ve LO c0 IW f8 o2 H4 hx Dn hQ xZ OX ZW 37 rC GS 50 AE Cj sN 3k Uo yD hJ sx gJ II mt go N2 US ma 4x Yy VU ch lN KA JP I3 l9 Ug wJ oq 3f GE 28 pQ LX xE r2 oe xV BZ nO CS xA lY wU KO QW R6 8l Xj dV fV fh ua n5 7T Hl Ab BM VT h9 tJ yF lL CD gh vG jV cf M4 FL lM jS JF DB wq Dd 3T h7 25 6k Ls nk y2 Bc 9K Sf pf ED le oD 7q dH ZM FQ eC DR hc kB GQ UV eU pb YL 9K 8k sn YD 4P qX cG zy 8G DW cA kG S4 tT hI 6j uk IZ D9 OK VF 8L tY 62 Wk 7y AS Xj uz 38 6N NV YL 1C M5 Ll 8s 9p fT TI pY nI tQ bP HH V1 Th iT br Zg 2F Polityka Prywatności – Czasnaspanie.pl
  • +48 000 000 000
  • kontakt@czasnaspanie.pl
  • Rejestracja

Polityka Prywatności

Dane Administratora Danych Osobowych

Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest firma Robert Wendt – Praktyka Lekarska (zwana dalej Firmą) , siedziba firmy znajduje się na ul. Waryńskiego 6 w Grudziądzu kod pocztowy 86-300. NIP – 5891827719. Firma jest właścicielem marki Czasnaspanie.pl

Inspektor Ochrony Danych

Firma posiada inspektora danych osobowych. Inspektor chętnie odpowie na Państwa pytania. W celu skontaktowania się z inspektorem proszę o kontakt e-mail : inspektor@czasnaspanie.pl

Cookies

Firma na swoich stronach internetowych, wykorzystuje tzw. cookies, czyli krótkie informacje tekstowe, zapisywane na komputerze, telefonie, tablecie, czy też innym urządzeniu użytkownika. Mogą być one odczytywane przez nasz system, a także przez systemy należące do innych podmiotów, z których usług korzystamy (np. Facebooka, Google).

Cookies spełniają bardzo wiele funkcji na stronie internetowej, najczęściej przydatnych, które postaramy się opisać poniżej (jeżeli informacje są niewystarczające, prosimy o kontakt):

wpływ na procesy i wydajność korzystania ze strony internetowej — pliki cookies są wykorzystywane do tego, aby witryna sprawnie działała i aby można było korzystać z funkcji na niej dostępnych, co jest możliwe między innymi dzięki zapamiętywaniu ustawień pomiędzy kolejnymi odwiedzinami na stronie. Dzięki nim można zatem sprawnie poruszać się na stronie internetowej i poszczególnych podstronach;

stan sesji — w plikach cookies często są zapisywane informacje o tym, jak odwiedzający korzystają ze strony internetowej, np. które podstrony najczęściej wyświetlają. Umożliwiają również identyfikację błędów wyświetlanych na niektórych podstronach. Pliki cookies służące do zapisywania tzw. „stanu sesji” pomagają zatem ulepszać usługi i zwiększać komfort przeglądania stron;

tworzenie statystyk — pliki cookies są wykorzystywane do tego, aby przeanalizować, w jaki sposób użytkownicy korzystają ze strony internetowej (jak wielu otwiera stronę internetową, jak długo na niej pozostają, które treści wzbudzają największe zainteresowanie etc.). Dzięki temu można stale ulepszać stronę internetową i dostosowywać jej działanie do preferencji użytkowników.

korzystanie z funkcji społecznościowych — na stronie internetowej posiadamy tzw. pixel Facebooka, który umożliwia polubienie naszego fanpage’a w tym serwisie podczas korzystania z witryny. Jednak, aby to było możliwe, musimy korzystać z plików cookies dostarczanych przez Facebooka.

Pana/Pani przeglądarka internetowa domyślnie dopuszcza wykorzystywanie cookies w Pana/Pani urządzeniu, dlatego przy pierwszej wizycie prosimy o wyrażenie zgody na użycie cookies. Jeżeli jednak nie życzy Pan/Pani sobie wykorzystania cookies przy przeglądaniu strony internetowej, można zmienić ustawienia w przeglądarce internetowej — całkowicie blokować automatyczną obsługę plików cookies lub żądać powiadomienia o każdorazowym zamieszczeniu cookies w urządzeniu. Ustawienia można zmienić w dowolnej chwili.

Szanując autonomię wszystkich osób korzystających ze strony internetowej, czujemy się jednak w obowiązku uprzedzić, że wyłączenie lub ograniczenie obsługi plików cookies może spowodować dość poważne trudności w korzystaniu ze strony internetowej, np. dłuższego okresu ładowania się strony, ograniczeń w korzystaniu z funkcjonalności, ograniczeń w polubieniu strony na Facebooku etc.

Prawo wycofania zgody

Jeżeli przetwarzanie danych osobowych odbywa się na podstawie zgody, w każdej chwili może Pan/Pani tę zgodę cofnąć — wedle własnego uznania.

Jeżeli chciałby/chciałaby Pan/Pani cofnąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych, to w tym celu wystarczy:

wysłać maila bezpośrednio na adres: robert@czasnaspanie.pl lub

wysłać maila do Inspektora Ochrony Danych na adres inspektor@czasnaspanie.pl lub

Jeżeli przetwarzanie Pana/Pani danych osobowych odbywało się na podstawie zgody, jej cofnięcie nie powoduje, że przetwarzanie danych osobowych do tego momentu było nielegalne. Innymi słowy, do czasu cofnięcia zgody mamy prawo przetwarzać Pana/Pani dane osobowe i jej odwołanie nie wpływa na zgodność z prawem dotychczasowego przetwarzania.

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji i profilowanie

Nie dokonujemy profilowania.

Przekazywanie danych osobowych do państw trzecich

Pana/Pani dane osobowe nie są przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy.

Uprawnienia podmiotów danych

Informujemy, że posiada Pan/Pani prawo do:

dostępu do swoich danych osobowych;

sprostowania danych osobowych;

usunięcia danych osobowych;

ograniczenia przetwarzania danych osobowych;

sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych;

przenoszenia danych osobowych.

Szanujemy Pana/Pani prawa wynikające z przepisów o ochronie danych osobowych i staramy się ułatwiać ich realizację w najwyższym możliwym stopniu.

Wskazujemy, że wymienione uprawnienia nie mają charakteru absolutnego, a zatem w niektórych sytuacjach możemy zgodnie z prawem odmówić Panu/Pani ich spełnienia. Jednakże, jeżeli odmawiamy uwzględnienia żądania, to tylko po wnikliwej analizie i tylko w sytuacji, gdy odmowa uwzględnienia żądania jest konieczna.

Odnośnie prawa do wniesienia sprzeciwu wyjaśniamy, że w każdej chwili przysługuje Panu/Pani prawo do sprzeciwienia się przetwarzaniu danych osobowych na podstawie prawnie uzasadnionego interesu Administratora Danych Osobowych (zostały one wymienione w punkcie III) w związku z Pana/Pani szczególną sytuacją. Musi Pan/Pani jednak pamiętać, że zgodnie z przepisami możemy odmówić uwzględnienia sprzeciwu, jeżeli wykażemy, że:

istnieją prawnie uzasadnione podstawy do przetwarzania, które są nadrzędne w stosunku do Pana/Pani interesów, praw i wolności lub

istnieją podstawy do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń.

Ponadto w każdej chwili może Pan/Pani wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Pana/Pani danych osobowych do celów marketingowych. W takiej sytuacji po otrzymaniu sprzeciwu zaprzestaniemy przetwarzania w tym celu.

Swoje uprawnienia może Pan/Pani zrealizować poprzez:

wysłanie maila bezpośrednio do naszej firmy na adres: kontakt@czasnaspanie.pl 

Prawo do wniesienia skargi

Jeżeli uważa Pan/Pani, że Pana/Pani dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z obowiązującym prawem, może Pan/Pani wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych

Postanowienia końcowe

W zakresie nieuregulowanym niniejszą Polityką prywatności obowiązują przepisy z zakresu ochrony danych osobowych.

Niniejsza Polityka prywatności obowiązuje od dnia 01.01.2019

Nasze Gabinety Laryngologiczne

Grudziądz
Lek. Robert Wendt ul. Waryńskiego 6 86-300 Grudziadz